Indulása óta eddig közel félszáz könyvet mutatott be a Pallas Athéné Könyvkiadó (PABooks). Az olvasók hűségét pedig egy egyedülálló törzsvásárlói programon keresztül jutalmazzák. A PABooks klubkártya tulajdonosa törzsvásárlói pontjait ajándék könyvre válthatja és számos előnyt élvezhet a kiadó különféle programjain.

A Pallas Athéné Könyvkiadó 2017 szeptemberében jött létre azzal céllal, hogy olyan közgazdaságtani, pénzügyi, geopolitikai és menedzsment ismeretekkel foglalkozó könyveket jelentessen meg magyar nyelven, melyek a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket és tudást biztosítanak az olvasók számára. Indulása óta a PABooks mintegy félszáz kötetet adott ki, nemzetközileg ismert és elismert szerzők sikerkönyveit.

A kiadó idén is már több könyvvel bővítette sokszínű kínálatát, a PABooks népszerű könyvbemutatói folytatódnak a Bölcs Várban. A kiadványok kiadói exkluzív áron megvásárolhatók az Úri utcai épület könyvesboltjában, valamint webshopon keresztül is, mindemellett országszerte a Libri könyvesboltokban is hozzáférhetőek.

A PABooks kiemelt figyelmet fordít a közösségépítésre is, célja, hogy olvasói a tudás mellett élményekkel és ajándékokkal is gazdagodjanak. A kiadó törzsvásárlói programot indított: az internetes oldalán regisztráló új tagok számára a PABooks postai úton klubkártyát küld.

A kártyával rendelkezők esetében a kiadó a vásárlások alkalmával könyvenként 100 pontot ír jóvá, illetve a klubtag születésnapján további 100 ponttal ajándékozza meg. A PABooks a klubtagok hűségét is jutalmazza: 500 pont összegyűjtése után ajándékként könyvet választhatnak a kiadó kínálatából.

A Pallas Athéné Könyvkiadó minden évben számos könyvbemutatót, workshopot, izgalmas rendezvényt szervez, a klubkártya tulajdonosa előnyt élvezhet ezeken a programokon is. A megjelenő könyvekről, a klubkártyához kapcsolódó kedvezményekről, valamint a PABooks rendezvényeiről további hasznos, érdekes információkat találhatnak a kiadó weboldalán és Facebook-oldalán.