Az „élményalapú oktatás a jövő számára” mottó jegyében márciustól indulnak a Budapest Institute of Banking (BIB) új, tavaszi kurzusai - fókuszban a digitalizációval és a green finance témaköreivel. Az izgalmas előadásoknak és szemináriumoknak a Bölcs Vár patinás épülete nyújt otthont. Már lehet jelentkezni a képzésekre!

Lassan közhely, de tény, hogy minden eddiginél jobban felértékelődik az új típusú ismeretek és képességek gyors és hatékony megszerzése. A Budapest Institute of Banking felkészült és innovatív lehetőségeket kínál ehhez. Mivel a gyorsan változó technológia gyökeresen alakítja át a pénzügyek világát, az új társadalmi elvárások fontos képzési teendőket jelöltek ki a zöld pénzügyek terén is. A Budapest Institue of Banking a márciusban induló új oktatási ciklusban ezért a digitalizációval és a zöld pénzügyekkel foglalkozó képzéseit állítja fókuszba, de az intézet kurzuskínálatában továbbra is megtalálhatóak azok a korábbi sikeres képzések is, mint például a világ élvonalába tartozó ESCP üzleti iskolával közös Summer School on Real Estate Finance, vagy a hallgatók időbeosztásához rugalmasan alakalmazkodó e-learning tanfolyamok.

A BIB alapítása óta két pillérre támaszkodik, az egyik a magas szakmai minőség, a másik az élményalapúság, ami nemcsak könnyedebbé teszi a mindennapi munka melletti tanulást, de hatékonyabb tudásátadást is eredményez. Az intézet eddigi tapasztalatai beigazolták ezt a szemléletet: az elmúlt két évben több mint 2000-en vettek részt a hagyományos banki, pénzügyi tanfolyamokon, ahol visszajelzésként a tízes értékelési skálán kilenc pont feletti átlagértékeket adtak a hallgatók. Az e-learning tanfolyamokra több mint 8000-en iratkoztak be, a hatósági képzéseken pedig több mint 4000 új munkatárs pénzügyi karrierje indult el.

Az új képzésekre az alábbi linken lehet jelentkezni:
https://www.bib-edu.hu/hirek/marciusban_indul_az_uj_szemeszter