A nagy érdeklődésre való tekintettel online közvetítés formájában folytatjuk Gyerek Vár című programsorozatunkat, amely az elmúlt hónapokban nagy sikert aratott a kézműveskedni, alkotni szerető gyermekek és családjaik körében. Az első online adást, a Húsvéti ünnepkör jegyében, április 13-án hétfőn, 10.00 órakor közvetítjük a Bölcs Vár Facebook és Instagram csatornáján!

 

Eddig a Bölcs Vár patinás épülete adott otthont a gyorsan népszerűvé vált Gyerek Vár című programjainknak, amelynek keretében a különböző aktuális világnapok és ünnepek biztosította tematika szerint gyűltünk össze kisebbekkel és nagyobbakkal együtt, kézműveskedni, alkotni, hagyományokat őrizni és jókat beszélgetni. Ezt a progamsorozatunkat szeretnénk most a digitális technika segítségével minden családhoz “házhoz vinni.” Terveink szerint rendszeresen fogunk jelentkezni néhány perces videókkal, amelyeken keresztül kézműves foglalkozásainkhoz csatlakozhatnak az érdeklődők.

Első alkalommal a Húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódóan mutatunk be otthon is könnyen elvégezhető kreatív, kézműves feladatokat:

  • Készítsünk együtt gombolyag-báránykát vagy fonal-csibét!
  • Dobjuk fel színes kiegészítőkkel az ünnepi asztalt!
  • Hajtogassunk hímes tojást papírból!

Az érdeklődő gyermekeket és szüleiket nagy szeretettel várjuk a Bölcs Vár közösségi oldalain, április 13-án, Húsvéthétfőn, délelőtt 10.00 órakor:

Facebookon itt: https://www.facebook.com/BolcsVar/

Instagramon itt: https://www.instagram.com/bolcsvarbudapest/

Azok, akik a kézműveskedés mellett színezni is szeretnek, készítettünk egy online letölthető és kinyomtatható húsvéti kifestőt. Az elkészült színes remekműveket kérjük, küldjétek be nekünk az info@bolcsvar.hu e-mail címre, hogy a legügyesebbeket jutalomban részesíthessük!

Mindenkit vár az online Gyerek Vár!

Galéria