Május 10-én, vasárnap 10.00 órakor ismét egy új adással folytatjuk a nagysikerű Online Gyerek Vár sorozatunkat! Az alkotni szerető gyermekeket és családtagjaikat ezúttal a Madarak & Fák Napja alkalmából várjuk otthon is elvégezhető kreatív feladatokkal.

2020. május 10-én, 10.00 órakor újból várunk minden kedves érdeklődőt a Bölcs Vár Facebook, Instagram és Youtube csatornáján! Ezen a délelőttön a Madarak & Fák Napjához kapcsolódóan készülünk izgalmas kézműves programokkal, amelyekhez otthon is megtalálható eszközök szükségesek: pl színes ceruzák, olló, papírragasztó, tempera, hurkapálca, kartonpapír, nagylyukú tű és hozzá színes fonalak.

Környezetünk megóvása és a természet szeretete fontos mindannyiunk számára, hogy ezt soha ne feledjük, egy különleges memory játékot fogunk elkészíteni termésekből és a hozzájuk tartozó levélfajtákból – a sablonokat letölthetitek weboldalunkról, de természetesen ti is megrajzolhatjátok őket. A memóriajáték mellett pedig megmutatjuk, hogyan készíthetitek el védett madarunknak: a szürke gémnek miniatűr mását, hogy otthonaitokban is gyönyörködhessetek benne.

Mindenkit nagy szeretettel várunk a Bölcs Vár közösségi oldalain, május 10-én, délelőtt 10.00 órakor:

Facebookon itt: https://www.facebook.com/BolcsVar/

Instagramon itt: https://www.instagram.com/bolcsvarbudapest/

YouTube-on itt: https://www.youtube.com/BölcsVár

 

MINDENKIT VÁR AZ ONLINE GYEREK VÁR!

 

A MEMORY JÁTÉKHOZ ÉS A SZÜRKE GÉM MAKETTHEZ VALÓ SABLONOKAT LETÖLTHETITEK INNEN A GALÉRIÁBÓL:

 

 

Galéria