Május 17-én, vasárnap 10.00 órakor ismét közös játékkal és kreatív programmal várjuk az érdeklődőket! Online közvetítésünkre ezúttal a Család Napja alkalmából készülünk nagy lelkesedéssel otthoni körülmények között is könnyen elvégezhető, ezúttal kifejezetten a családnak szánt kézműves feladatokkal!

2020. május 17-én, 10.00 órakor a Bölcs Vár Facebook, Instagram és YouTube csatornáján immáron ötödik alkalommal jelentkezik a sokak által kedvelt Online Gyerek Vár programsorozatunk. Ezúttal is nagy szeretettel várjuk a képernyők elé az alkotni szerető gyermekeket és családtagjaikat.

Az ENSZ 1994-ben nyilvánította május 15-ét hivatalosan a család nemzetközi napjává.  Az Online Gyerek Vár vasárnapi adásával szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a család a legfontosabb, amely ablakot nyit a gyermekeknek a világra. Az a meghatározó közösség, ahonnan útnak indulunk és ahová bármikor hazatérhetünk.

Különleges vasárnapi műsorunkban elkészítjük együtt a MeseKocka, történetmondó családi társasjátékot, emellett mindenki megalkothatja családtagjainak segítségével saját otthonának miniatűr mását.

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk a Bölcs Vár közösségi oldalain, a Családok Napján, délelőtt 10.00 órakor:

Facebookon itt: https://www.facebook.com/BolcsVar/

 Instagramon itt: https://www.instagram.com/bolcsvarbudapest/

YouTube-on itt: https://www.youtube.com/BölcsVár

 

A LETÖLTHETŐ, KINYOMTATHATÓ SABLONOK MEGTALÁLHATÓK ITT.

 

Galéria