Világszerte így hazánkban is hónapról hónapra egyre népszerűbbek az okostelefonról, tabletről, számítógépről bármikor elérhető és meghallgatható podcast adások, csatornák. Örömmel adjuk hírül, hogy augusztustól a Bölcs Vár saját podcast csatornája is elindult. Adásaink már elérhetőek a legnépszerűbb platformokon: a Spotifyon, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a Breakeren és a Radio Publicon is.

Folyamatosan frissülő és exkluzív podcast adásainkban a terveink szerint elsősorban különleges interjúkat, esemény- és élménybeszámolókat, valamint összefoglaló elemzéseket osztunk meg a Bölcs Várban zajló, kimagasló értéket képviselő, tudományos és oktatási munkáról, aktuális programjainkról és rendezvényeinkről.

A már feltöltött interjúk között válogatva meghallgatható például Dubéczi Zoltán elnöki főtanácsadó részletes beszámolója az MNB globális szemléletű, világszínvonalú oktatási programjáról, vagy Baracskai Zoltán, a Széchenyi István Egyetem világhírű professzorának izgalmas életútja.

Dr. Lehmann Kristóf, a Budapesti Corvinus Egyetem MNB Intézetének vezetője többek közt Ázsia felemelkedéséről, a közgazdaságtani oktatás előtt álló új kihívásokról és a kínai Fudan Egyetemről is beszél, míg a legfrissebben feltöltött adásban dr. Fehér Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem executive degree programokért és szakirányú továbbképzésekért felelős dékánja részletesen is bemutatja a Fudan-Corvinus Double Degree kettős diplomát adó MBA-program legfontosabb elemeit.

A Tudás Házának podcast adásai meghallgathatók és követhetők az alábbi platformokon:

Spotify:

https://open.spotify.com/show/1cD7foBIPfwfRmzJdqzAtl

Apple podcast:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/b%C3%B6lcs-v%C3%A1r/id1525708383?uo=4

Google Podcast:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8yYmY4YjQwNC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

Breaker:

https://www.breaker.audio/bolcs-var

Radio Public:

https://radiopublic.com/blcs-vr-G4BeND