Könyveink

A Bölcs Vár épületében lévő könyvesboltunk 2018 szeptemberében nyitotta kapuit, széleskörű és változatos könyvkínálattal várjuk kedves vásárlóinkat. A budai óvárosháza csaknem 800 éves falai között, magával ragadó környezetben válogathatnak vendégeink a hazánkat, a magyar kultúrát, gasztronómiát, művészetet bemutató idegen nyelvű könyveink közül,  mindemellett a PABOOKS saját kiadású könyvei, gazdasági, geopolitikai és önfejlesztő kiadványok is megtalálhatóak.

 

Érmék és ajándéktárgyak

A középkori épületben páratlan érmekínálattal találkozhatnak, a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott és a Magyar Pénzverő Zrt. által gyártott, nemzeti tradíciókon alapuló emlékpénzérméit ismerhetik meg közelebbről interaktív kijelző segítségével. Az arany, ezüst és színesfém érméket és a Pénzverő egyéb termékeit a helyszínen meg is vásárolhatják. Hagyományos és új értékeket magába olvasztó boltunkban egyedi készítésű, hazánkat népszerűsítő ajándéktárgyakat is értékesítünk.

 

A kiadónkról

A Pallas Athéné Könyvkiadó (PABOOKS) 2017 szeptemberében jött létre, célunk, hogy olvasóink széleskörű és alkalmazható közgazdaságtani, pénzügyi és menedzsment ismeretekre tegyenek szert, mindemellett a világban zajló, aktuális geopolitikai kérdésekre is választ kapjanak. Kiadónk e célt szem előtt tartva, a három tudományterületen – közgazdaságtan/pénzügy, geopolitika, menedzsment – született legfrissebb nemzetközi bestseller könyvek magyar nyelven történő kiadását végzi. A PABOOKS kiemelten fontosnak tartja az új tudás elérhetővé tételét, így könyvkínálatunkban a legnagyobb külföldi egyetemek (Princeton, Harvard, Oxford) könyveit is megtalálják.

 

Elérhetőségek

info@pallasathenekiado.hu
06 1 445 49 61

Nyitva minden nap 10.00 – 18.00 óra között.

Legújabb megjelent könyvek