2019. december 15-én került első alkalommal megrendezésre a Gyerek Vár című vasárnapi családi programsorozat, amely páratlanul szép környezetben, a Bölcs Vár patinás épültében lelt otthonra.

Már az első esemény nagy érdeklődésnek örvendett, számos kis- és nagygyermekes család látogatott el az Óvárosházába. Mindamellett, hogy felfedezhették a Bölcs Vár lenyűgöző közösségi tereit, a Gyerek Vár rendezvénysorozat az aktuális ünnepkörre, világnapra fókuszálva, szakképzett animátorok segítségével számos képesség-, és kézügyesség fejlesztő játékkal és feladattal kedveskedett a résztvevő családoknak.

Olyannyira népszerűvé vált a programsorozat, hogy létrejött egy online változata is, amely ünnepek és világnap-tematikák mentén, otthon is könnyedén elvégezhető kézműves foglalkozásokat mutatott be néhány perces színes, edukációs videókon keresztül a nagyközönség számára a Bölcs Vár közösségi oldalain, így a honlapján, a Facebook-, Instagram-, valamint YouTube oldalán.

——————————————————————————————————————————————————————–
Az alábbi oldalon megtekinthető minden eddigi Gyerek Vár rendezvény beszámolója, kapcsolódó képes galériával és edukációs online videó-válogatással. A soron következő eseményeket is itt fogjuk feltüntetni.

A vasárnapi Gyerek Vár rendezvények ingyenesek, szeretettel várjuk a kis- és nagygyermekes családok minden tagját! Jelentkezni az info@bolcsvar.hu e-mail címen lehet – pontos létszám és név megjelölésével.