Az együttműködési megállapodásnak köszönhetően 2016-ban a gazdálkodás- és szervezéstudományok területén angol nyelvű doktori program indult el a győri Széchenyi István Egyetemen, Prof. Dr. Vastag Gyula vezetésével. 2019-ben a program új igazgatója Prof. Dr. Komlósi László lett. A program lehetőséget teremt nemzetközileg elismert külföldi oktatók bevonására. A képzés hétvégi rendszerben zajlik, így főállású munkavállalók számára is elérhető.

Az oktatás mindkét szakiránya Magyarországon egyedülálló képzést nyújt. A Transzdiszciplináris specializáció különböző diszciplínák (közgazdaságtan, komplex rendszerek, kulturális antropológia) ismereteit oktatva a valódi problémamegoldásra készíti fel hallgatókat, míg a Menedzsment specializáción kiemelt hangsúlyt kap a termelői és szolgáltatási tevékenységirányítás és az ellátási láncok vizsgálata. A doktori programnak a győri Széchenyi István Egyetem mellett a Bölcs Vár ad otthont.

A SzEEDSM Doktori Iskola munkájában olyan kiemelkedő oktatók vesznek részt, mint Prof. Dr. Baracskai Zoltán, aki a doktori programban a transzdiszciplináris specializáció mentora és témavezetője. A vele készült interjút itt lehet elolvasni. A doktori programban továbbá nagyszerű hallgatók tanulnak, mint például Tóth Árpád, akinek tanulmánya jelent meg a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) angol nyelvű folyóiratában, a Hungarian Statistical Review-ban. A doktori iskola három doktorjelöltjéről, Horváth Péterről, Domokos Bernadettről és Szerdahelyi Miklósról itt olvashat.

Bővebben a SzEEDSM Doktori Iskoláról

A SzEEDSM Doktori Iskola Facebook-oldala

A SzEEDSM Doktori Iskola LinkedIn-oldala